وبلاگ آموزش تخصصی مقاله نویسی
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مقاله و آدرس maghaleh456.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





چطور یک بیزینس پلن برای مهاجرت بنویسیم؟

چالش‌هایی که مهاجران هنگام تلاش برای راه اندازی یک تجارت کوچک با آن روبرو هستند بسیار متنوع است. البته تفاوت‌های فرهنگی، عدم وجود شبکه‌های حمایتی، عدم توانایی در گرفتن وام بانکی و چالش در انتخاب شغلی مناسب در عرصه بین المللی، همگی مشکلات زیادی را به دنبال دارند. اما چالش شماره یک ممکن است عدم برنامه ریزی مناسب برنامه کسب و کار باشد.

بیزینس پلن که به عنوان ابزاری اساسی برای کارآفرینی در نظر گرفته می شود، می‌تواند به معنای واقعی کلمه کسب و کار یک نفر را متحول ساخته یا آن را نابود سازد.

نحوه نوشتن بیزینس پلن برای مهاجرت

قالب اصلی برای نوشتن بیزینس پلن مشابه است  که شامل بیانیه چشم انداز، یک مأموریت، یک برنامه مالی، یک برنامه بازاریابی و موارد دیگر. شما می‌توانید برای نوشتن بیزینس پلن قالب‌هایی را با سؤالات آسان برای پاسخ به صورت آنلاین پیدا کنید که این امکان را می دهد تا خلاها را پر کنید. اما آیا واقعاً ساده است؟ اگر چنین است، چرا برخی از برنامه‌های تجاری منجر به موفقیت می‌شوند، در حالی که برخی دیگر نه؟ در ادامه مروری بر عناصر اصلی بیزینس پلن عالی ارائه می شود.

امور مالی

در هنگام نوشتن بیزینس پلن باید برنامه مالی که شامل بودجه استارتاپی است توجه شود. برنامه مالی مشخص می‌کند برای گشایش درهای شغلی به چه میزان پول نیاز خواهد بود. این مورد به طور معمول شامل امکانات، تجهیزات، مواد و لوازم مورد نیاز در ابتدا می باشد. هنگامی که می‌دانید که چقدر به راه اندازی شرکت خود نیاز دارید، تنها کاری که باید انجام دهید محاسبه پول مورد نیاز برای فعالیت تجاری خود با سود است.

اکنون باید پیش بینی جریان پول را انجام دهید. با استفاده از یک صفحه گسترده، باید بیانیه درآمد / هزینه ایجاد کنید که درآمدها و هزینه‌ها را نشان می دهد. با استفاده از یک صفحه گسترده اکسل، می توانید به سرعت تغییرات جزئی در هزینه‌ها و درآمدها ایجاد کرده و فوراً مشاهده کنید که چگونه تحت تأثیر قرار می‌گیرد. اگر به دنبال وام بانکی هستید، مرتب نگه داشتن حساب‌ها مهم است، اما بانک‌ها خواهان مشاهده برنامه شما برای بازاریابی و ایجاد مشاغل هستند.

بازاریابی کسب و کار

بیزینس پلن خودتان را در اختیار داشته باشید. برنامه بازاریابی غالباً بزرگترین موانع برای تازه واردان است. در یک کشور جدید با روش‌های مختلف انجام کارها نسبت به آنچه در کشور خود عادت کرده‌اید روبرو می‌شوید. شما باید با متخصصان مشورت کنید تا ببینید کدام روش در صنعت خاص شما کار می‌کند. ارزش پولی که برای این قسمت اختصاص داده می شود بسیار زیاد است و باید بر نحوه اختصاص آن مدیریت کاملی اعمال شود.

تجزیه و تحلیل فعالیت تجاری

قبل از شروع هر کاری در حوزه کسب و کار و تقاضا برای پناهندگی و مهاجرت، تجزیه و تحلیل مدل کسب و کار از تمامی جهات ایده خوبی است زیرا می‌توانید بیزینس پلن خود را بنویسید. برای کمک به این وضعیت، یکی از اولین کارهایی که می‌توانید انجام دهید ایجاد یک تجزیه و تحلیل SWOT است. در یک صفحه کلمات را بنویسید: نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید. سپس، زیر هر کدام، آنچه را که احساس می‌کنید برای شما و تجارت شما مهم است یادداشت کنید. نقاط قوت و ضعف درونی بوده و به خودتان مربوط می شوند.

در روند نوشتن بیزینس پلن بهتر است تا از نقاط قوت شخصی خود آگاه باشید، اما مهمتر از این، شناخت نقاط ضعف است چون این کار به شما اجازه می دهد تا تمامی مسائلی را که به ارتقای کسب و کار شما کمک کند شناسایی کنید. مثال خوب در این مورد، ضعف در عدم توانایی فروش است. برای کاهش این مسئله به عنوان یک ضعف، می‌توانید استخدام یک فروشنده را در نظر بگیرید و هزینه آن را در بودجه کارآفرینی خود وارد کنید.

فرصت ها و تهدیدها مربوط به نیروهای خارجی است که شما هیچ کنترلی بر آنها ندارید، اما باید از آنها آگاه باشید. اگر تصمیم به راه اندازی یک تجارت را گرفتید، باید یک نیاز در جامعه و فرصتی برای امرار معاش را شناسایی کرده باشید. شما باید به همان اندازه تهدید را در جامعه در نظر بگیرید که ممکن است مشکلاتی را برای شما ایجاد کند، مانند رقبای محلی یا تغییر ساختار کاری در یک موقعیت کاری تثبیت یافته و شناخته شده.

برنامه ریزی تجاری خود را دنبال کنید.

با تمام این استراتژی‌ها و تجزیه و تحلیل‌ها، گام بعدی ایجاد یک برنامه عملی تحت اللفظی است. این روش برای تنظیم اهداف عملیاتی شما کارایی فوق العاده ای خواهد داشت. اولین قدم این است که اهداف خود را با شرایط و مهلت‌های زمانی مشخص قرار دهید. اما در برنامه اقدامی خود خاص و واقع بین باشید. به عنوان مثال، در ماه اول، اهداف شما ممکن است ایجاد کارت ویزیت و شروع به طراحی وب سایت باشد. در مرحله بعد، این امر می‌تواند اولین تلاش برای بازاریابی شما از طریق شبکه های اجتماعی باشد. یک برنامه عملیاتی باید ماه به ماه تقسیم شود و روند کاری خود را در طی 12 تا 18 ماه آینده انجام دهید.

برای کارآفرینانی با برنامه مشخص و چشم انداز مثبت، جابجایی یا شروع کار در خارج از کشور می تواند یک تجربه برای تغییر در زندگی باشد. علاوه بر معرفی ایده یا چشم انداز جدید به بازارهای مختلف، می‌توانید از تمام مزایای تجربه یک فرهنگ و شیوه زندگی جدید و روش‌های مختلفی که این امر می‌تواند آگاهی و بهبود بخش کسب و کار شما باشد بهره مند شوید. ساده ترین راه برای دستیابی به این امر ویزای کارآفرینی است و گزینه های بسیار خوبی برای انتخاب وجود دارد. چندین دلیل برای دنبال کردن ویزای کارآفرینی وجود دارد. در این مسیر توصیه میشود از مشاوره بیزینس پلن بهره لازم را ببرید.

چرا برای ویزای راه اندازی یا کارآفرین اقدام کنید؟

بسیاری از کشورها ویزای سرمایه گذار را ارائه می‌دهند، که اغلب به عنوان وسیله ترجیحی برای به دست آوردن تابعیت از یک کشور مشاهده می شود. این طرح ها، که اغلب به عنوان "ویزاهای طلایی" شناخته می‌شوند، به افراد امکان می دهد مبلغ زیادی پول در پروژه های تعیین شده در ازای دریافت اجازه اقامت و مسیرهای دریافت تابعیت کامل سرمایه گذاری کنند. در حالی که اینها بهترین ضمانت از امکان اقامت و کار در یک کشور را دارند، سطح سرمایه گذاری مورد نیاز یک مانع اساسی است.

در مقابل، ویزاهای راه اندازی یا کارآفرینی برای مشاغل کوچک یا متوسط ​​طراحی شده اند که به دنبال راه اندازی یا گسترش در یک کشور هستند. این ویزا ها کوتاه مدت تر به نظر می رسند، اقامت را هم برای مدت معین و یا بصورت چرخشی انجام می دهند، اما می‌‌توانند مسیری را برای اقامت دائم نیز ارائه دهند. افراد تمایل دارند که موانع بسیار کمتری برای ورود داشته باشند، و معمولاً به یک بیزینس پلن قوی و شواهدی از توانایی پشتیبانی مالی از خود برای یک سال یا بیشتر نیاز دارند.

بیشتر ویزاهای کارآفرین موجود در سرتاسر جهان موقتی است اما در صورت اثبات بودن کارآفرین در نهایت منجر به سکونت خواهد شد (به جز کانادا، که اقامت دائم فوری را فراهم می‌کند). به عنوان یک قاعده کلی، این کشورها برنامه مهاجرت کارآفرینانه را بر اساس منافع اقتصادی ایده تجاری فرد و پروژه ای که برای رشد اقتصادی کشور نشان می‌دهد، ارزیابی می‌کنند. شرایط ورود و تعریف موفقیت در بین کشورها متفاوت است، اگرچه به طور معمول به دو پارامتر اصلی در نظر گرفته می‌شوند:

  1. کارآفرینان و مشاغل آنها برای رسیدن به شرایط ورود و اقامت باید به چه سطحی برسند؟
  2. چقدر سریع موارد بالا اتفاق می افتد؟

اکثر کشورها با در نظر گرفتن سرمایه راه اندازی (میزان و منبع آن) و مشخصات فرد (تحصیلات یا سابقه کار و یا پیشنهاد تجارت)، پتانسیل یک کارآفرین را ارزیابی می‌کنند. نمودار خلاصه برنامه‌های ویزای کارآفرین موجود در سرتاسر جهان می تواند به مطالعه و مقایسه طرح های مختلف کمک کند. این معیارها معمولاً انعطاف پذیر بوده و صلاحیت افراد خاص را آسانتر می‌کند. به عنوان مثال، در نیوزلند ویزای کارآفرینان ویزای کار سه ساله است که در دو مرحله (یک مرحله شروع و مرحله تعادل) کار می‌کند تا کارآفرینان بتوانند در هر زمان واجد شرایط ویزا باشند.

در بیشتر کشورها، صلاحیت تجدید ویزاهای کارآفرین یا تبدیل به اقامت دائم با تعداد مشاغل ایجاد شده توسط استارتاپ و یا سرمایه گذاری اضافی افزایش یافته یا درآمد ایجاد شده در یک بازه زمانی خاص ارزیابی می‌شود. به عنوان مثال، در انگلستان، کارآفرینان برای تمدید ویزا می توانند دو شغل تمام وقت در سه سال ایجاد کنند، در حالی که در سنگاپور، به آنها اجازه اخذ ویزای دو ساله داده می شود. کارآفرینان باید در سال اول و چهار سال خود دو شغل محلی ایجاد کنند. در سال دوم به طور معمول، مهلت دستیابی به این اهداف با امکان شناسایی زودهنگام مشاغل واقعی قابل توجیه است. با این حال آنها می‌توانند با دلسردی از ریسک پذیری و جلوگیری از ایجاد کارآیی در برنامه‌های تجاری خود که منجر به به خطر انداختن وضعیت ویزا می‌شود، پیامدهای مضری برای استارتاپ ها به همراه داشته باشند.

در آخر توصیه میشود درآغاز کسب و کار خود بیزینس پلن کار خود را طراحی نمایید، تا با سرعت و موفقیت بیشتری به اهداف خود نایل شوید لذا بهتر است در این مسیر از مشاوره بیزینس پلن بهره ببرید.

[ شنبه 14 تير 1399برچسب:, ] [ 12:3 ] [ پویا ]

 

 

مراحل اساسی چاپ مقاله

 

مرحله نوشتن

بر روی پیشرفت منطقی فرآیند تحقیق بیشتر تمرکز کنید تا ترتیب انجام آزمایش.
نگارش و ویرایش مقاله را در یک زمان انجام ندهید.

بر روی کامپیوتر خود یک فایل وورد باز کنید و عناوین اصلی و فرعی را در داخل آن بنویسید، سپس در زیر هر عنوان ایده های مربوط به آن را ذکر کنید. در صورتی که شما در حال نوشتن هستید ولی از صحت عبارات و کلماتی که نوشته اید مطئن نیستید، نگران نباشید. شما می توانید بعدا برگشته و نوشته های خود را ویرایش کنید. در واقع بهترین راه این است که شما نوشتن و ویرایش را همزمان انجام ندهید چون در این صورت شما روند نوشتن را گم خواهید کرد.

موضوع مورد بحث را داخل مقاله گم نکنید.

اگر کسی از شما بخواهد که سریعا در مورد مقاله ی خود توضیح دهید، آیا می توانید به زبان ساده و شفاف آن را شرح دهید؟ موضوع بحث بایستی به صورت شفاف، در قسمت چکیده ی مقاله ی شما و در اولین پاراگراف (حتی در اولین خط) نوشته شود. و  نباید در جایی از مقاله بیان شود که خواننده مانند پیدا کردن سوزن در انبار کاه، در مقاله ی شما  به دنبال آن باشد.

از دوستان و همکاران خود بخواهید تا نوشته شما را بررسی کنند.

یکی از مشکلاتی که ادیتورهای مجلات با آن روبرو می شوند بد نوشته شدن مقالات است. و دلیل آن هم ممکن است این باشد که زیبان مادری نویسندگان مقاله انگلیسی نبوده و نویسنده بعد از ترجمه ویرایش خوبی روی مقاله انجام نداده است.اگر مقاله از لحاظ زبانی و ساختاری ضعیف باشد نمی تواند به خوبی منظور و هدف خود را منتقل کند.

بین المللی بودن خوانندگان مقاله را در نظر داشته باشید.

از آنجایی که مجله ی انتخابی ما یک مجله ی بین المللی است ،پس بایستی در نظر بگیریم که خوانندگان مقاله از تمامی کشورها خواهد بود و ما این مساله را بایستی در مقاله نویسی در نظر بگیریم.

کل رساله دکتری خود را در یک مقاله 6000 کلمه ای نگنجانید.

بعضی از محققان و نویسندگان همه ی اطلاعات رساله دکترای خود را در یک مقاله جمع آوری می کنند اما بهتر است تا مانند نویسندگان با تجربه، از پروژه دکتری خود دو یا سه مقاله استخراج نمایید.

 

مرحله ی ارسال و ارائه مقاله

مجله مناسبی انتخاب کنید.

قبل از ارسال مقاله به مجله، اسکوپ مجله را بررسی نمایید تا مقاله شما در حیطه ی تخصص مجله باشد.اهمیت این کار واضح است اما باز مقالاتی هستند که به مجلات نامرتبط و نامناسب ارسال می شوند.برای انتخاب مجله مرتبط با مقاله ی خود می توانید اسکوپ مجله و یا مقالات چاپ شده ی قبلی را بررسی نمایید.

از یک روند سابمیت صحیح پیروی نمایید.

به دلیل اینکه اغلب نویسندگان برای مطالعه دستورالعمل های ارسال حتی 10 دقیقه هم زمان صرف نمی کنند، باعث می شوند زمان زیادی از نویسنده و ادیتور هدر رفته و فرآیند سابمیت کردن طولانی تر گردد.

ناقص بودن متن یک دلیل عمده برای ریجکت شدن مقاله است.

از علمی بودن پژوهش و خود و  پرداختن آن به شکافهای موجود در دانش، مطمئن شوید .یکی از دلایل عمده برای مقالاتی که پس از بررسی های دقیق ،ریجکت می شوند، ناقص بودن متن و یا شفاف نبودن دلیل انجام پژوهش است.

 

چگونگی برخورد با نظر داوران

  • پاسخگویی مستقیم به کامنتهای داوران
  • اصلاح کردن و ارسال مجدد مقاله به مجله
  • به چالش کشیدن داور با یک توجیه خوب

اگر شما توجیه قانع کننده ای داشته باشید می توانید با تغییرات جزیی در بخشی از مقاله، داور را قانع کنید که ایرادات گرفته شده اشتباه می باشد. توجیهات و دلایلی که شما ذکر می کنید اگر شفاف و منطقی باشد، مورد قبول داروران قرار خواهد گرفت.

اندشیدن در مورد سرعت انتشار مقاله در مجله

برخی از مجلات با ایمپکت بالا،پروسه ی داوری طولانی تر و داوری سخت تری دارند و بالطبع احتمال ریجکت شدن مقاله شما در این مجلات بیشتر از بقیه ی مجلات خواهد بود. به همین دلیل اگر شما به مصاحبه دعوت شدید و یا نیاز فوری به چاپ مقاله خود دارید این مورد را بایستی مدنظر قرار دهید.

در نظر داشته باشید که مقالات چاپ شده در مجلات نسخه نهایی مقاله هستند.

زمانی که شما مقالات چاپ شده را مطالعه می کنید از کیفیت مقاله خود نا امید نشوید، زیرا این مقالات، نهایی هستند و بعد از چندین بار ویرایش و اصلاح به چاپ رسیده باشند.

[ دو شنبه 2 تير 1399برچسب:, ] [ 14:11 ] [ پویا ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: